Træningsplan inde 2018

Træningsplan for elite-, turnerings- og Next G spillere.

Vi har forsøgt at tilgodese flest mulige spilleres behov, udfra vore udtagelseskriterier: http://www.1900tennis.dk/drop/plan og indenfor den tilgængelige ramme. Læs mere her: http://www.1900tennis.dk/nyheder/generelt/velkommen-til-indend%C3%B8rs%C3%A6sonen-20172018.

 

Vi træner oftest i større grupper med flere trænere, da vi gerne vil implementere dele fra holdsporten i tennistræningen. Vi forventer, at alle spillere er åbne for at spille "op", "ned", men ca. 50 % af træningen vil være "ligeud". Men selvom vi træner i større grupper, så går vi individuelt tilværks. Trænerne vil øve spillerne i at holde fokus på deres egne udviklingsområder fremfor medspillernes niveau. Det vil give alle spillere optimal udnyttelse af træningen, desuden giver det råstyrke i de individuelle kampe.

 

Pris er 850 kr. pr. time. Faktura udsendes i starten af januar. Tilmelding er bindende. 

 

Fysisk træning er obligatorisk for alle juniorer på udvalgt træning. Dette er gratis.

 

Ekstra træning: Morgentræning ULIGE UGER onsdag kl. 6.30-7.30 er åben for alle juniorer på udvalgt træning (U12-U16). Der er 8 pladser og disse fordeles efter først-til-mølle-princippet. Tilmelding via bookingsystemet. Klik på "arrangementer", klik på "træning elite/turneringsspillere" og tilmeld. Desuden tilbyder klubbens trænere privattimer.

 

Hvis du har spørgsmål til træningsplan, eller er der ønsker, vi har overset, så kontakt træningskoordinator Lotte Gundtoft på traening@1900tennis.dk

 

Rigtig god sæson.

 

PLAN OPDATERET 31-12-2017

 
Tplan_inde_foråret 2018_1-Elite-pr. 31-12-2017-WEB.pdf